Duurzame koop
appartementen
Gelegen aan de Vliet

2-laagse Tuinlofts
Fraaie Appartementen
Luxe Penthouses

Luxe koop
woningen
direct aan de Vliet
3 Fantastische stadswoningen
76 Appartementen
7 Penthouses
Woningzoeker
TRIADOME
OP TV

IN DE SPOTLIGHTS

Kijk zondag om 10.30 uur naar de uitzending van Business Class op RTL-7 en luister mee naar het verhaal over uw (mogelijk) toekomstige nieuwbouwwoning in deze stijlvolle ontwikkeling aan de Vliet.

ZONDAG
OPEN HUIS

Zondag 19 november
van 14.00 tot 16.00 uur
extra open huis

Hiernaast bent u elke woensdag van 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom in het informatiecentrum

Kopers aan het woord
lees de interviews

Waarom zij zich verheugen op de verhuizing naar Triadome...

Puur woongeluk

Stelt u zich eens voor hoe fantastisch u hier kunt wonen. In een duurzaam, nieuw koopappartement aan de Vliet. Met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Zo staat u in vijf minuutjes lopen al in hartje Leidschendam op een sfeervol, historische plek bij de Sluis. 

Wie kiest voor Triadome kiest voor comfortabel wonen in een appartement, tuinloft (2-laagsof penthouse. Gunstig gelegen op de zon, energiezuinig, veel ruimte voor groen en water, een gezellige openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage.

Bekijk het actuele woningaanbod met de woningzoeker en kies uw ideale nieuwe thuis. Een plek waar u binnenshuis en buiten zorgeloos kunt genieten. Heeft u vragen? Bel de makelaar of kom langs in ons Informatiecentrum. Elke woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur geopend.

Locatie

Previous slide
Next slide

Locatie

Indicatieve planning

AANMELDEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Triadome is een duurzame nieuwbouwontwikkeling aan de Vliet in Leidschendam-Voorburg. Een rijk aanbod van  Stadswoningen, koopappartementen en  penthouses. 

Previous slide
Next slide

Interesse in Triadome?