Previous slide
Next slide

Grote terrassen
en balkons

TconcepT is het architectenbureau dat nauw betrokken is bij het ontwerpproces van Triadome. Een internationaal werkend bureau dat bij voorkeur plekken creëert waar mensen graag naartoe gaan of willen verblijven. Concepten waarin de esthetiek, functionaliteit, haalbaarheid en duurzaamheid in harmonie zijn. Vanuit deze uitgangspunten is er voor de samenhang bij Triadome gekozen voor materialen uit hetzelfde kleurenpallet. Een luchtig ontwerp waarin volop valt te genieten van het water. Het oogt als een Mediterraan plan, opgetrokken uit op natuursteen lijkend materiaal in lichte zandkleuren. Natuur inclusief, gelegen op de zon met grote terrassen en balkons voor het uitzicht. Op de terrassen veel plantenbakken met hangend groen. Een ontwerp als Triadome past ook goed aan de Côte d’Azur.

Georiënteerd
op de Vliet

Op de bovenste lagen van de woongebouwen zijn teruggetrokken gevels aangebracht waardoor de bouwblokken luchtiger ogen en tegelijkertijd de mogelijkheid creëren om grotere appartementen en penthouses met ruime terrassen met hangend groen te bouwen, van waaruit er een perfect uitzicht over het water is. Bij de keuze van de materialen is eerst gekeken naar kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn de entree hallen; deze zijn dubbel hoog waardoor men royaal binnenkomt. In de centrale hallen worden de innovatieve ‘Bringme Box’ geplaatst. Een eigen digitale conciërge in de vorm van luxe uitgevoerde kasten met, voor elke woning, een persoonlijke brievenbus met extra pakketvakken. Bij de box hoort een app die alles voor de bewoners regelt. Uitzonderlijk mooi is ook het feit dat de ramen van vloer tot plafond doorlopen. Zo ontstaat een perfect uitzicht op bijvoorbeeld de aangelegde tuin waar veel groen wordt geplant.

Vele appartementen en penthouses zijn georiënteerd op de Vliet. De gebouwen vertrappen, springen terug. Bij elke hogere verspringing tref je meer groene terrassen tot je bij de penthouses bent. Die zijn groter dan bij de meeste projecten, tot 280 m2. De tuin is semi openbaar met verschillende zichtlijnen en plekken waar je elkaar kunt ontmoeten. 

Energielabel A++

Huisleveranciers

Voor Triadome zijn een drietal huisleveranciers geselecteerd, te weten Tortu, B&B Keukenstudio en Master Totaalinrichting. Mogelijk heeft u al kennis met hen gemaakt tijdens een van de evenementen. Deze leveranciers staan garant voor een luxe lijn, uitstekende kwaliteit en complete en stijlvolle inrichting.

Tortu

Expert op het gebied van luxe tegels en sanitair op maat.

Master Totaalinrichting

De huisleveranciers van vloeren, wandafwerking, raamdecoratie, zonwering en meubilair.

B&B Keukenstudio

Gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van keukens van hoge kwaliteit.

Situatietekening

Trias
Jura
Entree parkeergarage
Ingang
Ingang
De Vliet
Dokter van der Stamstraat

AANMELDEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Triadome is een duurzame nieuwbouwontwikkeling aan de Vliet in Leidschendam-Voorburg. Een rijk aanbod van  Stadswoningen, koopappartementen en  penthouses. 

Interesse in Triadome?