Sfeervol wonen aan de Vliet

Op een van de meest aantrekkelijke locaties aan de Vliet wordt Triadome gerealiseerd. Een luxe, gevarieerd aanbod aan appartementen en penthouses. Gelegen direct aan de Vliet; in de gezellige gemeente Leidschendam Voorburg. Hier woont u straks in een fantastisch, nieuw appartement in een prettige woonomgeving.  Vanaf uw terras kunt u ontspannen aan het water genieten van een drankje terwijl u de bootjes voorbij ziet varen. U woont hier niet in een nieuwbouwwijk, maar in een omgeving met alle bestaande voorzieningen binnen handbereik.  

Wandelen, fietsen en buiten sporten kan ook heel goed in de directe omgeving. Er zijn verschillende tuinen en parken. Zo kunt u eenvoudig direct vanuit huis kiezen voor het rijke aanbod van groenvoorzieningen als het Sijtwende Park en Park Vreugd & Rust. Ook zijn er verschillende verenigingen direct in de buurt voor liefhebbers van tennis, hockey, voetbal, golf, noem maar op.

En dan is er nog het rijke aanbod recreatiemogelijkheden op en rond het water. Op fietsafstand bevindt zich het recreatiegebied Vlietland, goede horeca en lekkere strandjes. Ook kunt u in de omgeving fantastische fietstochten maken richting de kust en in het groen. Gaat u met de auto erop uit, dan zijn de uitvalswegen naar Den Haag, Leiden, Amsterdam en Rotterdam goed bereikbaar via de N14 die aansluit op de A4, A44 en A12.

Gezellig winkelen

Met het vernieuwde centrum van Leidschendam en het sfeervolle Voorburg om de hoek zit u in Triadome goed qua voorzieningen. Alles is er. Van sportmogelijkheden tot winkels en van zorgvoorzieningen tot scholen. Voor uw dagelijkse boodschappen loopt, fietst of rijdt u eenvoudig vanaf Triadome naar het centrum van Voorburg met een rijk aanbod van mooie winkels, gezellige terrasjes en restaurants. In de historische winkelstraat ‘De Herenstraat’ in het Huygenskwartier is elke winkel weer anders en vindt u vast en zeker wat u zoekt. Met een galerie van regionale kunstenaars, verschillende ateliers en twee musea is er ook een rijk, cultureel aanbod. Op zaterdag struint u over de markt op het Oosteinde voor verse bloemen, kaas, groenten. Zin in een dagje shoppen? Het pretentieuze “Mall of the Netherlands” met 230 winkels, een bioscoop en een foodcourt is makkelijk aan te fietsen.

Super centraal gelegen

De Vliet

1 minuut

Restaurant Fratelli

7 minuten

Tramhalte Voorburg

6 minuten

Supermarkt

2 minuten

De sluis

2 minuten

Mall of the Netherlands

7 minuten

Exterieur Avondbeeld

AANMELDEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Triadome is een duurzame nieuwbouwontwikkeling aan de Vliet in Leidschendam-Voorburg. Een rijk aanbod van  Stadswoningen, koopappartementen en  penthouses. 

Interesse in Triadome?