Luxe koop
appartementen
direct aan de Vliet
PRE-SALE EVENT
ZATERDAG 10 DECEMBER!
Aanmelden Pre-Sale Event

79 Koop­appartementen

7 Penthouses

stap in
de nieuwe
wereld

Op zoek naar een nieuwbouwproject met koopappartementen aan de Vliet? Maak kennis met Triadome in Leidschendam-Voorburg. Een fantastisch ontwerp van stijlvolle appartementsgebouwen. Prachtig weerkaatsend in het water.

Wie kiest voor Triadome kiest voor luxe appartementen en penthouses. Gunstige ligging op de zon, los van het gas, ruimte voor groen en water, gedeelde openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage die ervoor zorgt dat de geparkeerde auto’s uit het zicht blijven.

Save the date: 10-12-22 Pre-Sale Event Triadome! Tussen 12 en 15.00 uur bent u van harte welkom in Central Park Voorburg.

Tijdens het event wordt het rijke aanbod gepresenteerd en kunt u persoonlijke informatie inwinnen. Vanaf 10 december staat ook de Woningzoeker online. Dus ook als u niet in de gelegenheid bent om naar het Pre-Sale Event te komen, kunt u online de uitgebreide informatie bekijken. Via uw persoonlijke account kunt u vrijblijvend uw voorkeuren opgeven. Een goede voorbereiding voor de start verkoop begin volgend jaar.

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan blijft u automatisch, vrijblijvend op de hoogte.

Locatie

Previous slide
Next slide

Locatie

Indicatieve planning

AANMELDEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Triadome is een duurzame nieuwbouwontwikkeling aan de Vliet in Leidschendam-Voorburg. Een rijk aanbod van 79 koopappartementen en 7 penthouses.  Zaterdag 10 december aanstaande is er een PreSale Event. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan houden we u automatisch, vrijblijvend op de hoogte en sturen we u  straks de uitnodiging voor het PreSale Event in december!

Interesse in Triadome?